Un sufle colorat si cu un gust deosebit!
Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala sia poi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.
Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.
O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj