Un sufle colorat si cu un gust deosebit!
Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala sia poi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.
Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti