Sufleu de brocoli

Un sufle colorat si cu un gust deosebit!

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g brocoli verde
  • 150 g branza de vaci
  • 2-3 oua
  • o lingurita legume deshidratate
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala sia poi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.

Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca. 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca