Sufleul de broccoli este un exceptional preparat culinar. Pe langa broccoli, aceste mai contine cartofi, rosii si fishfingers.
Sufleul de broccoli se prepara astfel: broccoli se desface in buchetele mici, care se inabusa. Se curate cartofii si se taie felii, rosiile se curate si se taie cuburi. Se asaza feliile de cartofi intr-o forma de sufleu unsa si se presara cascaval ras. Se repartizeaza apoi cuburi de rosii si broccoli, apoi se asaza bastonase de peste. Se toarna supa de legume, apoi se adauga sare si piper si restul de cascaval ras. Se introduce sufleul in cuptorul incins si se lasa la copt intre 25 si 30 de minute.
Sufleul se poate servei atat cald cat si rece.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Placinta cu carne
Ciuperci la cuptor
Pentru ca ne-a adus mama soacra niste carne de miel, cum nu prea ne omoram cu acest tip de carne, m-am gandit ca dintr-o...
Pizza turceascaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.