Sufleul de broccoli este un exceptional preparat culinar. Pe langa broccoli, aceste mai contine cartofi, rosii si fishfingers.
Sufleul de broccoli se prepara astfel: broccoli se desface in buchetele mici, care se inabusa. Se curate cartofii si se taie felii, rosiile se curate si se taie cuburi. Se asaza feliile de cartofi intr-o forma de sufleu unsa si se presara cascaval ras. Se repartizeaza apoi cuburi de rosii si broccoli, apoi se asaza bastonase de peste. Se toarna supa de legume, apoi se adauga sare si piper si restul de cascaval ras. Se introduce sufleul in cuptorul incins si se lasa la copt intre 25 si 30 de minute.
Sufleul se poate servei atat cald cat si rece.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Placinta cu carne
Ciuperci la cuptor
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa