Se taie dovleceii bucati si se fierb in apa sarata citeva minute, se strecoara bine si se dau prin masina de tocat, se amesteca cu brinza si se lasa l
Se taie dovleceii bucati si se fierb in apa sarata citeva minute, se strecoara bine si se dau prin masina de tocat, se amesteca cu brinza si se lasa la o parte. Intr-un vas se prajeste usor faina cu untul si se stinge cu lapte, amestecind ca sa nu se formeze cocoloase. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile unul cite unul, smintina, mararul tocat si la sfirsit albusurile batute spuma. Se amesteca cu pasta de dovlecei pregatita si se asaza intr-o forma unsa. Se coace la foc potrivit
Se serveste fierbinte
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata