Se curata legumele, apoi se taie morcovii si cartofii in felii groase si se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg apoi se se paseaza, ca sa se formez
Se curata legumele, apoi se taie morcovii si cartofii in felii groase si se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg apoi se se paseaza, ca sa se formeze un piure. Se rade ceapa si se caleste in ulei. Se adauga peste ea faina si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa un minut se adauga treptat laptele si se amesteca intr-una. Se toarna apoi totul peste piure si se mai adauga galbenusurile, mararul, coriandrul, sare, piperul si nucsoara. Se bat bine albusurile si se adauga in compozitia de morcovi si cartofi. Se toarna apoi amestecul intr-o tava inalta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace sufleul in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Legume la cuptor Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa