Pentru sufleu delicios de spanac cu branza si smantana spanacul, curatat si spalat bine, se fierbe intr-o oala. Cand este gata, se scurge de apa si se toaca.
Pentru sufleu delicios de spanac cu branza si smantana spanacul, curatat si spalat bine, se fierbe intr-o oala. Cand este gata, se scurge de apa si se toaca. Separat, se infierbinta intr-o cratita o lingura de unt, se pune faina si se rumeneste putin, dupa care se adauga spanacul, amestecand mereu sa nu se prinda. La sfirsit, se adauga treptat smantana. Se ia de pe foc, se amesteca cu branza si cand s-a racorit se incorporeaza galbenusurile pe rind, apoi albusurile batute spuma. Se ia un vas rezistent la foc, se unge bine cu unt, se toarna compozitia, se stropeste cu unt, se presara cu branza rasa si se da la cuptor. Dupa 45 minute sufleul este gata.
Sufleul de spanac poate fi servit direct din forma sau rasturnat pe farfurie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa