Se incalzeste cuptorul la 190* C. Se intinde aluatul astfel incat sa acopere o forma de tarta (cca 20 cm diametru) si se da forma da tarta cu aluatul
Se incalzeste cuptorul la 190* C. Se intinde aluatul astfel incat sa acopere o forma de tarta (cca 20 cm diametru) si se da forma da tarta cu aluatul la frigider 10 minute. Se acopera cu folie de aluminiu si se coace 10 minute. Se scoate folia si se mai coace inca 5 minute, pana cand baza s-a rumenit. Intre timp se caleste ceapa in ulei cat sa se inmoaie si se adauga cimbrisorul, piperul si putina sare. Se lasa la foc mic cca 15 minute pana cand ceapa a devenit aurie. Se bat ouale, laptele si jumatate din branza cu putin piper. se distribuie ceapa pe fundul bazei de tarta si se toarna apoi amestecul de oua. Se prasara restul de branza rasa deasupra si se da la copt 30-40 minute astfel incat umplutura sa devina ferma, cu o crusta rumena, iar aluatul sa devina crocant.
Se serveste atat calda cat si rece.
Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică,...
Varză murată cu legume la MulticookerPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura