Tartine calde cu oua ochiuri si sardele

Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • paine alba
  • 2 oua
  • ulei
  • sardele
  • sare
  • 5 gogosari in otet

Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe feliile de paine deasupra si se pun sardele si de decor din gogosari rosii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...