Tartine calde cu oua ochiuri si sardele

Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • paine alba
  • 2 oua
  • ulei
  • sardele
  • sare
  • 5 gogosari in otet

Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare. Ouale ochiuri se asaza pe feliile de paine deasupra si se pun sardele si de decor din gogosari rosii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca