Pentru tocana delicioasa de fasole boabe se incinge uleiul si se caleste ceapa cu usturoil 3-4 minute. Se adauga ardeii grasi si se mai lasa 3-4 minute.
Pentru tocana delicioasa de fasole boabe se incinge uleiul si se caleste ceapa cu usturoil 3-4 minute. Se adauga ardeii grasi si se mai lasa 3-4 minute, apoi ardeii iuti, chimionul, boiaua si oregano si se mai prajeste cateva minute. Se adauga fasolea, rosiile, bulionul si concentratul. Se aduce la temperatura de fierbere, apoi se reduce flacara si se lasa 10-15 minute, amestecand din cand in cand. Se asezoneaza.
Se serveste cu salata de sfecla rosi cu hrean.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti