Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa a
Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa absoarba surplusul de ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt,se adauga rosiile taiate in cuburi(sau bulion),sare,piper,vegeta dupa gust si se lasa pana se obtine sosul. Se adauga vinetele si ardeii prajiti si se lasa 3-4 minute,apoi se trage de pe foc.
In general calda, dar si rece este buna.Merge foarte bine branza cu acest fel de mancare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa