Curatam prazul de frunze, lasand doar bulbul si o mica parte din tulpina. Se spala si se taie bucati, care se oparesc timp de 5 minute in trei litri d
Curatam prazul de frunze, lasand doar bulbul si o mica parte din tulpina. Se spala si se taie bucati, care se oparesc timp de 5 minute in trei litri de apa clocotita, dupa care se strecoara si se pun din nou in apa clocotita. Dupa alte 5 minute, prazul se scurge de apa, se toaca (nu prea marunt) si se caleste in unt. Se presara cu faina, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga smantana si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de circa 15 minute. Cand este gata, compozitia se ia de pe foc si se adauga galbenusurile batute spuma, dupa care se serveste fierbinte, cu felii de paine prajita.
Alte retete legume
Supa crema de sparanghel
Spanac la cuptor
Placinta cu spanac
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata