Urzici cu hrean

Se aleg urzicile de frunzele vestede. Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de urzici
  • 1 radacina de hrean
  • 1 lingura de faina
  • 3 felii de lamaie
  • unt
  • sare
  • usturoi tocat

Mod de preparare

Se aleg urzicile de frunzele vestede.

Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in zeama lor. Cind urzicile s-au inmuiat, se adauga un sos de faina si apa calda, sare, putin usturoi tocat si feliile de lamiie. Se fierbe mincarea la foc mic.
Mincarea se serveste rece

Alte retete cu urzici

Supa de urzici

Mancare de urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca