Se aleg urzicile de frunzele vestede. Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura
Se aleg urzicile de frunzele vestede.
Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in zeama lor. Cind urzicile s-au inmuiat, se adauga un sos de faina si apa calda, sare, putin usturoi tocat si feliile de lamiie. Se fierbe mincarea la foc mic.
Mincarea se serveste rece
Alte retete cu urzici
Supa de urzici
Mancare de urzici
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa