Pentru urzici cu maioneza cu hrean si usturoi alegeti urzicile frunza cu frunza, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste.
Pentru urzici cu maioneza cu hrean si usturoi alegeti urzicile frunza cu frunza, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste. Cand urzicile sunt fierte, scurgeti-le si pasati-le bine. Combinati-le cu maioneza, cu hreanul dat pe razatoarea mica si cu mujdei de usturoi.
Serviti-le imediat, decorate cu ridichi de luna taiate in fisii subtiri.
Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.
Salata de boeuf de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa