Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga. Se pun apoi pe un serve
Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime.
Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga.
Se pun apoi pe un servet si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se pun deoparte, sa se scurga de grasime.
Se prepara un sos de rosii. Se taie rosiile in doua si se calesc in uleiul de masline incins, impreuna cu busuiocul
patrunjelul, usturoiul si cimbrul.
Se Iasa la foc iute, pana scade sosul. Se pasireaza, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tava, se aseaza, in straturi, sosul, vinetele si se presara cu cascaval ras.
Se introduce la cuptor pana se gratineaza.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase