Vinete cu sos ca in China

Pentru vinete cu sos ca in China vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun intr-o tigaie fara ulei.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g vinete
  • ulei
  • usturoi
  • ardei iute
  • 10 ml sos soia
  • 30 ml vin alb
  • 80 ml zeama pui
  • amidon

Mod de preparare

Pentru vinete cu sos ca in China vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun intr-o tigaie fara ulei. Se prajesc impreuna cu usturoiul si ardeiul iute, dupa gust. Se adauga sosul de soia, vinul, zeama si se lasa la foc, la fiert. Se adauga o zeama de amidon, mai groasa, pentru fixarea gustului in vinete.


Se serveste cu orez fiert.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca