Vinete cu spanac

Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 500g spanac spalat si curatat
  • 1 ardei iute
  • doua cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 50ml vin alb demisec
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem vinetele cuburi.

Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.

Le stergem si punem si putina faina peste ele.

Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.

Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .

Saram si piperam apoi amestecam bine.

Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.

Alte retete

Ciuperci umplute

Spanac

Ciorba de loboda

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!