Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai
Taiem vinetele cuburi.
Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.
Le stergem si punem si putina faina peste ele.
Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.
Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .
Saram si piperam apoi amestecam bine.
Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.
Alte retete
Ciuperci umplute
Spanac
Ciorba de loboda
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.