Vinete cu spanac

Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 500g spanac spalat si curatat
  • 1 ardei iute
  • doua cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 50ml vin alb demisec
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem vinetele cuburi.

Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.

Le stergem si punem si putina faina peste ele.

Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.

Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .

Saram si piperam apoi amestecam bine.

Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.

Alte retete

Ciuperci umplute

Spanac

Ciorba de loboda

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii