Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina fai
Taiem vinetele cuburi.
Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa.
Le stergem si punem si putina faina peste ele.
Tocam marunt ceapa, usutroiul si ardeiul.
Le calim si apoi adaugam vinetele si le lasam pana se rumenesc. Adaugam curry si frunzele de spanac .
Saram si piperam apoi amestecam bine.
Lasam pe foc 10 min.
Se poate servi cu parmezan.
Alte retete
Ciuperci umplute
Spanac
Ciorba de loboda
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura