Zacusca cu fasole pastai

Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana terminam toate legumele si

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 3 kg fasole verde
  • 1kg ceapa
  • 1kg ardei
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 legaturi de verdeata
  • 1kg rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin dupa gust
  • 250ml ulei

Mod de preparare

Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient.

Repetam operatia pana terminam toate legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Dupa o jumatate de ora adaugam sare, foi de dafin si piper si lasam la foc pana sunt fierte toate legumele

sau pana scade daca vrem sa punem la pastrat pentru iarna

Se poate servi atat cald cat si rece

Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa