Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana terminam toate legumele si
Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient.
Repetam operatia pana terminam toate legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Dupa o jumatate de ora adaugam sare, foi de dafin si piper si lasam la foc pana sunt fierte toate legumele
sau pana scade daca vrem sa punem la pastrat pentru iarna
Se poate servi atat cald cat si rece
Alte retete recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii