Zacusca cu fasole pastai

Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana terminam toate legumele si

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 3 kg fasole verde
  • 1kg ceapa
  • 1kg ardei
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 legaturi de verdeata
  • 1kg rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin dupa gust
  • 250ml ulei

Mod de preparare

Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient.

Repetam operatia pana terminam toate legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Dupa o jumatate de ora adaugam sare, foi de dafin si piper si lasam la foc pana sunt fierte toate legumele

sau pana scade daca vrem sa punem la pastrat pentru iarna

Se poate servi atat cald cat si rece

Alte retete recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Painici cu cascaval si muschi file

Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!

Painici cu cascaval si muschi file
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii