Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se
Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare.
Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti