Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul
Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul si ciupercile, se adauga piperul alb si jambonul taiat foarte marunt. Se toarna supa de legume peste acest amestec si se sareaza. Se introduce totul la cuptor sa fiarba. Mancarea este gata atunci cand supa a scazut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Placinta cu dovleac
Din seria fructe marinate. Ardelenii deobicei consumă lângă tocănițe și piure, compot de prune sau vișine,...
Struguri marinatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa