Urzicile se aleg, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert descoperite. Separat se toaca si se caleste in ulei ceapa imp
Urzicile se aleg, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert descoperite. Separat se toaca si se caleste in ulei ceapa impreuna cu orezul. Cand urzicile au fiert, se iau de pe foc, se strecoara, se toaca si se amesteca cu orezul. Se toarna peste urzici si orez, doua cesti cu apa in care au fiert urzicile, se sareaza si se pun in cuptorul incalzit in prealabil.
Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...
Desert prajitura de Craciun, in straturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.