Orezul se amesteca cu ulei, se adauga apa si se introduce in cuptor. Ciupercile se taia felii si se pun cu unt intr-un vas, impreuna cu ceapa tocata s
Orezul se amesteca cu ulei, se adauga apa si se introduce in cuptor. Ciupercile se taia felii si se pun cu unt intr-un vas, impreuna cu ceapa tocata si se fierb, pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca. Cand orezul este gata fiert, se amesteca cu ciupercile, se aranjeaza pe un platou adanc, in forma de coroana iar deasupra se rade cascaval.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Zacusca de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Mancare de mazare
O altă variantă a ciorbiței din carne de miel, mai răcoritoare și colorată, intră în colecția de "retete...
Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa