Orezul cu dovleac si parmezan este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Intr-o cratita sau o tigaie mare puneti putin ulei de masline si caliti ceapa.
Orezul cu dovleac si parmezan este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Intr-o cratita sau o tigaie mare puneti putin ulei de masline si caliti ceapa (dupa ce ati tocat-o marunt) pentru cateva minute; adaugati orezul si amestecati bine.
Curatati dovleacul, scoateti semintele si taiati-l bucatele. Puneti apoi peste orez 500ml de apa fierbinte si cubuletele de dovleac. Lasati sa fiarba amestecand din cand in cand pana cand lichidul este aproape evaporat, circa 10 minute.
Taiati fasii ardeiul gras si adaugati-l peste orez si dovleac impreuna cu o cana si jumatate de apa sau cat este nevoie si lasati sa fiarba, la fel, pana se evapora lichidul. Puneti sare dupa gust.
Cand e gata, amestecati orezul cu parmezanul ras, dar pastrati putin parmezan pe care sa-l presarati deasupra.
Orezul cu dovleac si parmezan stropiti cu putin ulei de masline si piper si serviti cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii