Se taie ficateii in bucati mici, se spala si se curata. Apoi, ceapa se taie marunt si se frige in ulei. Se adauga ficateii si se lasa pana cand vor pr
Se taie ficateii in bucati mici, se spala si se curata. Apoi, ceapa se taie marunt si se frige in ulei. Se adauga ficateii si se lasa pana cand vor prinde putina culoare. Se stropeste cu vinul rosu si se lasa sa se evaporeze. Se pune sucul de rosii, se sareaza si se lasa 10 minute. Intre timp, se fierbe orezul. Se amesteca cu ficateii, se adauga untul si se amesteca bine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii