Orez cu ficatei de pasare

Intr-un vas se pun 50 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi orezul, se amesteca cu lingura si se lasa sa se caleasca putin. Apoi se toar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 150 gr cascaval
  • 6 ficatei de pasare
  • 100 gr unt
  • 1 pahar sos de rosii
  • 3 pahare supa de carne
  • sare

Mod de preparare

Intr-un vas se pun 50 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi orezul, se amesteca cu lingura si se lasa sa se caleasca putin. Apoi se toarna supa de carne, se adauga sare si se pune la cuptor sa fiarba. Supa se poate inlocui cu apa in care se pune o lingura de vegeta. Ficateii se rumenesc in 50 gr unt, se taie felii si se amesteca in orez. Se presara totul cu cascaval ras.
Se serveste cu sos de rosii.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si mascarpone

Aceasta este o prajitura simpla, cu prune, aroma de scortisoara, dar din care tot tai cate o bucatica sa mananci, cand treci...

Desert prajitura cu prune si mascarpone
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca