Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se ame
Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se amesteca apoi totul cu orezul bine spalat, se adauga sare, piper, apa si se introduce in cuptor sa fiarba pana scade apa adaugata.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Alte retete:
Mancare de mazare
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura