Orez cu hribi

Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se ame

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr hribi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se amesteca apoi totul cu orezul bine spalat, se adauga sare, piper, apa si se introduce in cuptor sa fiarba pana scade apa adaugata.
Se poate servi atat cald cat si rece.

Alte retete:

Mancare de mazare

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...