Se alege orezul, se spala in mai multe ape reci, se da in clocot in apa. Se adauga jumatate din cantitatea de lapte, se lasa focul mic si se lasa sa s
Se alege orezul, se spala in mai multe ape reci, se da in clocot in apa. Se adauga jumatate din cantitatea de lapte, se lasa focul mic si se lasa sa scada bine, dupa care se adauga restul de lapte si putina sare.
Cand bobul de orez a inflorit bine, se pune zaharul, apoi vanilia.
Se ia cratita de pe foc si se serveste orezul cald, cu dulceata de fructe deasupra, sau parfumat cu scortisoara macinata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...
Ciorba de perisoare a la grecOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj