Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze.
Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze, se toaca restul de legume marunt si se pun si ele, se toarna 4 cani de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se pune vegeta si orezul spalat in mai multe ape si se lasa inca 10-15 minute sa fiarba, amestecandu-se din cand in cand ca sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Orezul cu legume se serveste alaturi de snitel de soia.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti