Orezul se fierbe in apa cu sare, se scurge, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs. Morcovul, ardeii si ciupercile se taie bastonase si feliute.
Orezul se fierbe in apa cu sare, se scurge, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs. Morcovul, ardeii si ciupercile se taie bastonase si feliute. Se incing trei linguri de ulei de masline in tigaie si se calesc legumele la foc mare 2-3 minute. Se adauga orezul bine scurs si se calesc impreuna inca trei minute. Se adauga oul si se amesteca bine. Se adauga piper dupa gust si sosul de soia (dupa gust).
Se serveste cald, simplu sau ca garnitura la preperate chinezesti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa