Se curata prazul si se taie felii subtiri. Acestea se pun la rumenit in 3 linguri ulei. Separat, se toaca ceapa, se pune cu 3 linguri ulei sa se cale
Se curata prazul si se taie felii subtiri. Acestea se pun la rumenit in 3 linguri ulei. Separat, se toaca ceapa, se pune cu 3 linguri ulei sa se caleasca, se adauga apoi orezul bine spalat si se amesteca pana se imbiba cu ulei. Se amesteca cu prazul rumenit, se asaza intr-un vas, se adauga bulionul de rosii, sare, 3 cesti cu apa, piper si se pune in cuptor sa fiarba si sa scada.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj