Orez cu pui si bacon

Se taie ceapa, pieptul de pui si baconul. Se calesc in 3 linguri de ulei, pina se albeste carnea de pui. Se adauga orezul, se caleste putin pina devin

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 300 gr. piept de pui dezosat
  • 200 gr. bacon
  • 300 gr. orez
  • 300 ml. suc de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ceapa, pieptul de pui si baconul. Se calesc in 3 linguri de ulei, pina se albeste carnea de pui. Se adauga orezul, se caleste putin pina devine sticlos, apoi se rastoarna totul intr-un vas termorezistent si se adauga sucul de rosii si 600 ml. apa calda, sarea si piperul. Se acopera vasul cu capac si se coace in cuptor cca. 30-40 minute.
Se serveste presarat cu patrunjel tocat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide