Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine,
Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine, dupa care se umple vasul cu reutul de supa si se lasa sa fiarba.
Bulionul se adauga la jumatatea timpului de fierbere.
Cand este gata, orezul se acopera cu cascaval sau parmezan ras si se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Sufleu de spanac
Pilaf de pui
Ciorba de primavara
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj