Orez gratinat

Orezul se spala in 2-3 ape, se fierbe in proportie de 1/1 cu apa. Sunca presata se taie cuburi mici, la fel si cascavalul curatat. Ardeiul gras, dupa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • sunca presata
  • cascaval
  • ardei gras
  • piper alb
  • sare
  • 1 ou
  • vitin
  • ceapa verde

Mod de preparare

Orezul se spala in 2-3 ape, se fierbe in proportie de 1/1 cu apa. Sunca presata se taie cuburi mici, la fel si cascavalul curatat. Ardeiul gras, dupa ce e spalat si curatat, se taie joulien. Se clateste sunca si ardeiul gras. Oul se face omleta si se rupe bucatele mici si se amesteca cu sunca si ardeiul gras (in foarte foarte putin ulei). Dupa 2 minute de amestecat se adauga orezul cam cca un bol de orez fiert, vitinul (daca este), sarea, piperul alb. La urma se adauga cascavalul taiat cuburi mici si ceapa verde tocata foarte marunt, cca un varf de lingurita, si se amesteca pana se gratineaza.
Se serveste de preferinta cald, cu betisoare chinezesti, alaturi de o portie de porc Gong-Bao

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...