Orez grecesc

Orezul grecesc este foarte delicios si se serveste cu souvlaki sau cu alte mancaruri de carne. Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cup orez cu bobul lung
  • 2 cup de apa
  • 1 cub de maggi pui
  • optional:
  • 1/2 lingurita menta
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/4 lingurita usturoi pudra

Mod de preparare

Pentru orez grecesc se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc. De data asta optionalele nu le-am adaugat. Cand da in clocot se reduce focul la mic si se acopera cu un capac. Se mai tine 20 de minute dupa care se opreste focul si se mai tine deoparte 10 minute


Orezul grecesc se serveste cu souvlaki.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D

Jacket Potatoes cu Trio Delaco
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca