Orez prajit cu ou

Orezul prajit cu ou este o mancare rapida, dar totodata foarte sanatoasa si delicioasa. Intai se taie ceapa marunt, la fel si usturoiul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez fiert de o zi
  • 2 oua
  • batute
  • 1 ceapa mica
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Orezul prajit cu ou este o mancare rapida, dar totodata foarte sanatoasa si delicioasa. Intai se taie ceapa marunt, la fel si usturoiul.
Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat ouale batute.
Cand e gata omleta, se scoate si se pune deoparte.
Se caleste ceapa si apoi se adauga usturoiul.
Se adauga orezul si se prajeste amestecand ca sa nu se lipeasca.
Omleta se taie in bucata si se adauga orezului. Se pune sare dupa gust


Orezul prajit cu ou se serveste cald.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prăjitură cu brânză dulce și caise

O prăjitură super simplă, rapidă și aromată.

Prăjitură cu brânză dulce și caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca