Orez sirbesc

Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele. Se a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • ardei gras
  • morcovi
  • mazare (facultativ)
  • ciuperci (facultativ)
  • rosii la conserva sau 1 lingura bulion
  • orez cu bobul rotund
  • delikat sau supa de carne
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul si se amesteca cu legumele.

Se acopera cu apa, se adauga delikat ptr. gust si se lasa sa fiarba la foc mic. Din cind in cind se amesteca si daca trebuie se adauga apa pina fierb orezul si legumele. Mincarea trebuie sa fie legata.

Se adauga rosiile din conserva sau bulionul, mirodeniile, feliute subtiri de usturoi.
Se serveste ca garnitura ptr. friptura sau ca mancare de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide