Orezul verde mexican este o garnitura foarte delicioasa si sanatoasa. Folosind stick blenderul se obtine o pasta din patrunjel, coriandru, ceapa, apa, ardei iute, suc de lime si usturoi.
Orezul verde mexican este o garnitura foarte delicioasa si sanatoasa. Folosind stick blenderul sau robotul de bucatarie se obtine o pasta din patrunjel,coriandru,ceapa,apa,ardei iute,suc de lime si usturoi.
Separat, intr-o oala se prajeste uleiul spalat si scurs de apa,cam 5 minute in cele 2 linguri de ulei.
Se adauga supa de pui si amestecul de ierburi.
Se acopera oala cu un capac.Cand incepe sa fiarba,se reduce focul si se lasa 20 minute la foc mic sau pana tot lichidul e absorbit si orezul moale.Eu folosesc cel mai mic ochi de la aragaz.
Stingeti focul si lasati oala pe ochi,10-15 minute.
Eu daca am adaugat cub Knorr sau Maggi nu mai adaug sare,mai ales ca am copii mici (omit si ardeiul si imi adaug sos iute separat).
Orezul verde mexican se poate folosi ca si garnitura ori la salate.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa