Intr-o tigaie se pune 1 lingura de ulei si se caleste jumatate din ceapa tocata, se pune in ea orezul, se amesteca un pic si se adauga o cantitate de
Intr-o tigaie se pune 1 lingura de ulei si se caleste jumatate din ceapa tocata, se pune in ea orezul, se amesteca un pic si se adauga o cantitate de apa, aproape dubla. Se condimenteza cu cubul de supa de carne si se fierbe pana devine moale.
Intr-o alta oala pe uleiul ramas se caleste ceapa ramasa, se adauga pireul de tomate, si cu apa se creaza o pasta de tomate. Daca orezul se inmoaie se amesteca cu pireul de tomate si jumatate din cascavalul razuit si totul se intinde intr-o tava rezistenta la foc. Cu o lingura de supa umezita se fac adancituri in orez, si in fiecare se sparge un ou. Deasupra se presara cascavalul ras ramas. Se coace pana albusurile de ou devin tari.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Spanac cu orez
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti