Pilaf cu legume

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si la sfarsit ciupercile.

Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic, eventual se baga la cuptor la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga sare si piper.


Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii