Pilaf de orez cu legume

Ceapa, morcovii, carnea (ciupercile) se calesc in putin ulei. Se adauga orez, apa, sare, piper si se da la cuptor.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana orez
  • 4 cani apa
  • ceapa
  • morcovi
  • carne(ciuperci)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, carnea (ciupercile) se calesc in putin ulei. Se adauga orez, apa, sare, piper si se da la cuptor.


Cu ochiuri romanesti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...