Pilaf de spanac

Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 4 cescute orez
  • 4-5 cepe
  • 6-7 linguri ulei
  • sare
  • putin piper

Mod de preparare

Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa putin, se adauga spanacul si se fierbe cu apa in care a fost oparit socotind cantitatea de orez Se serveste rece. In acelasi fel se procedeaza si cu pilaful de stevie, de loboda si urzici.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...