Orezul se spala si se lasa in apa sarata si calduta pentru 3-4 ore, apoi se scurge apa. Se umple un vas pana la jumatate cu apa si se aduce la fierbe
Orezul se spala si se lasa in apa sarata si calduta pentru 3-4 ore, apoi se scurge apa.
Se umple un vas pana la jumatate cu apa si se aduce la fierbere. Se adauga orezul si o lingura de sare si se fierbe pana orezul e putin moale. Se pune orezul intr-o strecuratoare si se clateste cu apa calduta.
Intr-un vas se pun 4 linguri de ulei si se adauga orezul. Deasupra se pun alte 4 linguri de ulei. Se acopera vasul si se pune la foc mic pentru 30 de min. Daca timpul de gatit este marit, pe fundul vasului se formeaza un strat delicios de orez crocant numit ta-dig.
Se serveste ca garnitura.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti