Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza pieptul de pui. Se presara foarte putin piper si putina sare. Se asaza deoparte. Se prajeste ceapa si ca
Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza pieptul de pui. Se presara foarte putin piper si putina sare. Se asaza deoparte. Se prajeste ceapa si carnea tocata impreuna pina cind devin maronii, apoi se adauga usturoiul si se mai prajieste un minut sau doua. Se pun apoi condimentele: scortisoara, allspice, piperul si sarea. Se soteaza inca doua minute si se amesteca. Se adauga orezul care a fost in prealabil spalat si scurs de apa si se amesteca pina se incorporeaza complet cu mirodeniile, semintele de pin (sau migdalele, eventula porumbul), carnea si ceapa. Se asaza pieptul sotat deasupra orezului si se toarna apa. Se acopera totul cu o folie de alumimiu si se da la cuptor la 375 grade pentru 20 de minute. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat pe deasupra.
Se serveste fierbinte cu patrunjel tocat pe deasupra.
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj