Pentru risoto cu sos de rosii se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbinta intr-o cratita untul, se pune orezul si se amesteca.
Pentru risoto cu sos de rosii se alege orezul, se spala si se usuca cu un servet. Se infierbinta intr-o cratita untul, se pune orezul si se amesteca pana incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne si se da la cuptor, la foc potrivit. Se lasa circa 25 de minute fara sa se amestece, pana ce orezul este fiert, dar nesfaramat, bob de bob. Se unge o forma de tabla bine cu unt, se asaza orezul la care s-a adaugat o bucatica de unt proaspat si putina branza rasa, se da cateva minute la cuptor si se rastoarna pe farfurie. Se presara deasupra branza rasa sau cascaval ras, iar imprejur se pune cu lingura un sos gros de rosii.
Risoto cu sos de rosii se serveste foarte fierbinte.
Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.
Crap prajit, marinat in lapteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa