Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Sepa
Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Separati cateii si stoarceti compozitia dulce. Adaugati usturoiul peste risotto, impreuna cu cimbrul. Intr-o tigaie, prajiti migdalele si pesmetul in putin ulei de masline, pana cand devin crocante si aurii. Asezonati cu putina sare.
Risotto se serveste cu o bucata de mascarpone, migdalele prajite si pesmetul rumenit deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Papanasi fierti Dovlecei cu orez la cuptor
Noh, se pare că, an de an în această perioadă a anului, mă/ne împrietenim cu chefalul în diverse...
Chefal pe pat de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura