Aceasta reteta de risotto, cu leurda si mazare verde este o delicioasa reteta culinara de orez cu legume, o reteta de primavara usor de facut, ce va aduce prospetime papilelor gustative.
Intr-o oala cu fundul gros topeste untul si soteaza ceapa verde. Adauga orezul si lasa-l pana devine transparent, amesteca sa fie tot acoperit in unt. Sareaza dupa gust.
Adauga vinul in oala si adu-l la punctul de fierbere. Adauga supa de legume dar nu toata odata. Asigura-te ca orezul a absorbit cantitatea de supa pusa initial inainte de a mai adauga.
Inainte de a adauga ultima tura de supa de legume, adauga mazarea verde. Las-o sa se patrunda, apoi adauga o lingura de unt, sare daca mai trebuie si inca putin vin. Adauga si majoritatea leurdei, tocata. Amesteca bine, mai lasa 3 minute si opreste focul.
Serveste risotto-ul cu leurda si mazare verde cald, cu leurda ramasa deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii