Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga c
Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga ceapa taiata cubulete, morcovul, dovleceii si se presara piper si sare dupa gust. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga orezul. Adaugam un polonic de supa si o lasam pana se absoarbe. Continuam astfel pana se termina toata supa, iar orezul devine moale. La final adaugam si mazarea impreuna cu ceapa verde. Lasam pe foc pana se incorporeaza toate ingredientele si astfel obtineti o retete de post delicioasa. Este o masa usoara si gustoasa! Pofta buna!
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj