Se curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc. Se curata si se taie cubulete 2 bucati de arpagic si cateii de usturo
Se curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc.
Se curata si se taie cubulete 2 bucati de arpagic si cateii de usturoi.
Se calesc in 2 linguri de ulei de masline si unt. Se adauga orezul si se caleste. Se presara in tigaie rozmarinul si cozile de ciuperci maruntite si se sting cu vin spumant. Se toarna peste risotto supa de legume, amestecand incontinuu si se fierbe orezul pana scade zeama. Se condimenteaza cu sare, piper si nuca proaspat pisata.
Restul uleiului de masline se incinge intr-o tigaie, in care se prajesc ciupercile, care apoi se adauga la risotto. Arpagicul ramas se taie cubulete si se adauga la risotto impreuna cu un varf de cutit de usturoi si cu patrunjelul.
Parmezanul ras se amesteca in risotto-ul gatit.
Se serveste imediat.
Pe farfurii albe, plate. Risotto-ul poate fi pus in farfurie in forma de turnulet (folosindu-se pentru aceasta un pahar) sau in forma de inimioara (pentru cina romantica).
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii