Ceapa tocata marunt se caleste, se adauga si usturoiul pisat, apoi orezul care se caleste pana devine sticlos. Se condimenteaza cu piper, patrunjel ve
Ceapa tocata marunt se caleste, se adauga si usturoiul pisat, apoi orezul care se caleste pana devine sticlos. Se condimenteaza cu piper, patrunjel verde si sofran. Se stinge cu vin si supa de carne, se amesteca de mai multe ori. Inainte de a fi gata, se dauga morcovul taiat cubulete, parmezanul si untul. Se serveste fierbinte sub forma de galuste(chenele) rupte cu lingura.
Alte retete culinare recomandate
Retete cu orez:
Pilaf de orez cu legume
Orez cu ciuperci
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti