Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un m
Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun 2 cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un morcov un patrunjel, ardeiul taiat in 4 bucati, ulei si delikat dupa gust. Se baga la cuptor, iar cand e aproape gata se toarna peste sosul (se amesteca apa cu bulionul si sarea/delikatul). Se va omogeniza prin rasucire si se va mai da la cuptor pt 10 minute.
Separat se va face friptura de pui (pulpe).
(Pt. a iesi mai gustos, se pot fiebe pulpele inainte, iar in zeama se poate prepara orezul, iar apoi pulpele pot fi prajite).
Se asaza pe farfurie rizzotto, alaturi friptura de pui si se rade cascaval pe deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa