Caserola (gratin) cu ton si broccoli

Caserole cu ton si broccoli este de fapt un gratin delicios. Este o mancare usoara, foarte sanatoasa, plina de vitamine, si se prepara si foarte usor. Poate fi servita ca aperitiv sau gustare.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr broccoli
  • 2 cutii x 160 gr ton
  • 250 gr cascaval ras (sau mozarella)
  • rosii cherry

Mod de preparare

Se fierbe broccoli la aburi si se taie in bucatele de 2-3 cm. Tonul se scurge de lichid si se farimiteaza. Se pune in caserola care merge la cuptor broccoli, peste broccoli tonul farimitat si peste ton cascavalul ras.

Rosiile cherry se spala si se curata de codite, se aseaza deasupra si se baga totul la cuptor.

Se lasa 15 minute la 200 de grade pina cind cascavalul este complet topit si usor rumenit.


Tonul cu broccoli se serveste caldut.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...