Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele (care tre sa acopere pestele) se mai lasa 4 min la foc
Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele (care tre sa acopere pestele) se mai lasa 4 min la foc mic si se da deoparte. Se lasa inca 5 minute si apoi se scoate pestele pe o farfurie si se zdrobeste cu o furculita.
Cubuletele de cartofi se fierb ca pt piure, in apa sarata.
Cand sunt gata, se scurg, se lasa sa stea 10 minute si apoi se zdrobesc si ei, si se adauga sucul de lamaie, maioneza, mustarul, caperele, sare si piper dupa gustul fiecareia.
Cu mainile se amesteca somonul cu piureul si apoi incep sa se modeleze chiftele cu mainile si suprafata de lucru date prin faina.
Se dau prin ou batut si apoi pesmet si se prajesc in ulei incins, pana devin aurii.
Se scot la scurs pe hartie absorbanta.
Reteta propusa de Alka
Se servesc cu salata ca garnitura.
Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.